Szavazik

Tisztelt olvasóközönség, tisztelt blog! A Szavazik blog azon nemes célzattal jött világra, hogy segítségével a kedves olvasó, véleményét "szavazatával" kinyilváníthassa az igentisztelt blogtársadalom előtt. Természetesen itt minden egyes "szavazat" számít!

Nabucco

Friss topikok

Linkblog

2009.03.17. 12:57 Lexand

Kmk pályázat?! :)

Kicsit zöld, kicsit savanyú, de az enyém, ha büszke nagyon nem is lehetek rá. Igaz nem is tegnap készült, mindenesetre ma debütál a világ előtt a kmk hatására. Nem gondoltam volna, hogy még valamire jó lesz, de néha érnek meglepetések. Szóval mi is ez? Klasszikus, egyszerűsített aknakereső, némi nyelvi zavarral, minimalista bomba ábrázolással. Csak óvatosan, az első kattintás is lehet halálos! :)

Gyengébb képzelőerővel megáldott játékosok kedvéért a "..." a bomba, ugyanis a blog.hu-n nem fért ki teljes terjedelmével eme csodálatos játék. Aki mindezek után jobb minőségben is kipróbálná, kattintson!

Jó játékot! ;-)

 

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://szavazik.blog.hu/api/trackback/id/tr571007301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OftF 2009.03.17. 17:11:31

Első kettő próbálkozásra rögtön bombára kattyintottam :-)

GentleSpecter 2009.05.24. 23:12:58

Én megcsináltam elsőre, kapok valamit? :D:D

Lexand · http://szavazik.blog.hu 2009.06.22. 00:12:16

@Biro_Peti: Egy gratulációt mindenképpen. :D
süti beállítások módosítása