Szavazik

Tisztelt olvasóközönség, tisztelt blog! A Szavazik blog azon nemes célzattal jött világra, hogy segítségével a kedves olvasó, véleményét "szavazatával" kinyilváníthassa az igentisztelt blogtársadalom előtt. Természetesen itt minden egyes "szavazat" számít!

Nabucco

Friss topikok

Linkblog

2009.02.07. 07:24 Lexand

Ön hisz-e az idegen civilizációkban?

Tisztelt olvasóközönség, tisztelt blog!

Éppen a napokban ünnepli negyvennyolc és feledik (:-)) születésnapját David William Duchovny (Fox William Mulder), az X-akták sztárja. Annak idején Gillian Leigh Anderson-nal (Dana Catherine Scully) együtt FBI ügynököket alakítottak és 9 évadon keresztül a legkomplexebb paranormális jelenségekkel is sikeresen megbirkóztak.

Ennek apropóján miről is szólhatna e szavazás, mint sem az idegenekről. A Science fiction témájú sorozatok felvonultatnak szép és kevésbbé szép, már-már csúnyácska idegeneket. Sajnálatos és számomra érthetetlen módon az utóbbiból van több. :-)

Mindenesetre az idegen civilizációk létét ez idáig sem bizonyítani, sem cáfolni nem sikerült. Egy szavazást minden bizonnyal mégis megér az érdekes téma. Sokan hisznek benne, sokan nem, néhányan állítják, ők bizony láttak, sőt találkoztak már földönkívüli lényekkel. Hogy mi az igazság valójában azt talán senki nem tudja, vagy mégis? Ön mit gondol erről?

Tisztelt olvasóközönség, tisztelt blog, kérem, szavazzanak!

 

The truth is out there.

Ez a véleményem. Köszönöm a szót!

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat idegenek


A bejegyzés trackback címe:

https://szavazik.blog.hu/api/trackback/id/tr30903486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása