Szavazik

Tisztelt olvasóközönség, tisztelt blog! A Szavazik blog azon nemes célzattal jött világra, hogy segítségével a kedves olvasó, véleményét "szavazatával" kinyilváníthassa az igentisztelt blogtársadalom előtt. Természetesen itt minden egyes "szavazat" számít!

Nabucco

Friss topikok

Linkblog

2009.03.10. 09:45 Lexand

Ön vallásos-e?

Tisztelt olvasóközönség, tisztelt blog!

A következő téma egy kissé kényes, hiszen a más-más nézeteket vallók közötti megértés sokszor hiányzik. Nem is szeretném ezt túlságosan feszegetni, jobb a békesség. Mindenki abban hisz, illetve nem hisz amiben csak akar, és ez talán így is van rendjén.

A dobogó

Szerencsére a jónépnek számos vallás áll rendelkezésre, válogatni lehet bőven. Ha minden igaz a legtöbben keresztények, azon belül pedig a római katolikus egyház tudhatja maga mellett a legtöbb hívet. Emellett az iszlám és a hinduizmus is nagy népszerűségnek örvend, ebben a sorrendben. Habár a dobogón nincs több hely, de nem szabad megfeletkezni sem a buddhizmusról, sem a többi vallásról, ugyanis a méret nem minden.

De ma nem is ez a lényeg, hanem a vallásosság maga.

Tisztelt olvasóközönség, tisztelt blog, kérem, szavazzanak!

 

Ez a véleményem. Köszönöm a szót!

Szólj hozzá!

Címkék: vallás


A bejegyzés trackback címe:

https://szavazik.blog.hu/api/trackback/id/tr8903684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása