Szavazik

Tisztelt olvasóközönség, tisztelt blog! A Szavazik blog azon nemes célzattal jött világra, hogy segítségével a kedves olvasó, véleményét "szavazatával" kinyilváníthassa az igentisztelt blogtársadalom előtt. Természetesen itt minden egyes "szavazat" számít!

Nabucco

Friss topikok

Linkblog

2009.01.01. 16:15 Lexand

Milyen legyen a magyar 1 eurós érme? (A csoport)

Milyen legyen a magyar 1 eurós érme? (A csoport)
 
Tisztelt olvasóközönség, tisztelt blog!
 
előző eurós napirendi ponthoz kapcsolódóan, azzal a ténnyel szembeszállva, hogy az euró bevezetésének dátuma még csak nehezen megjósolható, a Szavazik blog máris előterjeszti a magyar euró érmék "látványtervét". :-D
 
A mai napon ugyanis az 1 eurós hátlapjának kinézetének meghatározása a feladat. Illetve annak első felvonása, ugyanis ezen a szavazáson csupán 10 lehetséges alternatíva áll rendelkezésre. A legtöbb szavazatot kapó "tervek" :-D a döntőbe jutnak.

A következő elődöntőbe természetesen bárki nevezhet jelölteket.
 
Lássuk a felhozatalt:

(A meglehetősen gyenge kivitelezés miatt az ábrák felett az érméken szereplő személyek és épületek (és egyéb) is megnevezésre kerülnek. :-) )

1. Hősök tere

 

2. Gyurcsány Ferenc

 

3. Kőröshegyi völgyhíd

 

4. Megyeri híd

 

5. Orbán Viktor

 

6. Medgyessy Péter

 

7. Sólyom László

 

8. Országház

 

9. Szent Korona

 

10. Széchenyi lánchíd

 

Tisztelt olvasóközönség, tisztelt blog, kérem, szavazzanak!

Ön szerint milyen legyen a magyar 1 eurós érme?

 

Ez a véleményem. Köszönöm a szót!

(Eredetileg január 15-re időzítettem a bejegyzést, de az index mai cikke miatt inkább ma aktuális, úgyhogy ezen sürgősen változtattam. Az ábrákért még egyszer elnézést kérek. :D )

Szólj hozzá!

Címkék: politika magyarország euró parlament unió eurózóna


A bejegyzés trackback címe:

https://szavazik.blog.hu/api/trackback/id/tr86843911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása